Dynamische woningzoekers

Hoe werkt het?

Samen met ons team van professionals wordt er gekeken naar de ideale oplossing voor jouw project. Als de aanzichten zijn bepaald, vragen wij de woningen in te tekenen op de render(s) of foto(s). Zoals hiernaast gedaan is. Vanuit ons systeem waaraan de woningzoeker wordt gekoppeld (Brickle), importeren wij de woningen. Uit Brickle worden de specificaties, omschrijvingen, impressies, downloads én status per woning gelezen die uiteindelijk te zien zijn in de woningzoeker.

 

Iedere woningzoeker wordt gepersonaliseerd op basis van kleurstelling, logo’s, knoppen, specificaties en filters. De Client Success Managers nemen deze mogelijkheden met jou door tijdens de intake.

Woningzoekers met meerdere aanzichten

Klik op onderstaande voorbeelden:

Gelaagde woningzoekers met overzichtsbeeld

Klik op onderstaande voorbeelden:

De kracht van data

Wij bieden de mogelijkheid een op-maat-gemaakt dashboard te ontwikkelen. Het dashboard is gekoppeld aan de data van de kantoorzoeker en geeft actueel inzicht in de populariteit van objecten. Hiermee kan de verkoop/verhuur verder geoptimaliseerd worden gedurende het traject en kunnen er adviezen worden aangedragen om het project beter te positioneren.

Nieuwsgierig geworden?

Binnen 1 werkdag antwoord op je contactaanvraag